Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας




Μπουρίνι σάρωσε πολλές περιοχές της Αττικής....



Άνοιξαν οι ουρανοί και «μπλόκαραν» δρόμοι –Δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων -Δυσκολίες στην κίνηση οχημάτων ακόμα και στην Κηφισίας! - Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι το βράδυ στην χώρα

Καταιγίδα έπληξε το μεσημέρι του Σαββάτου την Αθήνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. Ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας ακόμα και κεντρικοί δρόμοι, όπως η Κηφισίας στο ύψος του Χίλτον και δρόμοι στο Κολωνάκι, αλλά και η Ποσειδώνος στο παραλιακό μέτωπο πλημμύρισαν.

Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι σφοδρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της Αττικής αν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.


Από την ξαφνική νεροποντή  το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε αρκετές κλήσεις από διάφορες περιοχές της Αττικής, που αφορούσαν άντληση υδάτων, με τις περισσότερες κλήσ
εις να έχουν πραγματοποιηθεί από την περιοχή του Παγκρατίου.

Σε κάθε περίπτωση ο καιρός θα παραμείνει άστατος, με σημαντική πιθανότητα για βροχές και καταιγίδες, μέχρι το βράδυ σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη νησιωτική χώρα αντιθέτως επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 34 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου