Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Τα λόγια της... οργής: Το τετ α τετ Βαρουφάκη - Λαφαζάνη στο καφενείο της Βουλής

 

 

Ήθελαν να μην τους δει και να μην τους ενοχλήσει κανείς. Το δεύτερο το κατάφεραν. Το πρώτο, όχι. Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάνης Βαρουφάκης είχαν ένα... τετ α τετ στο καφενείο της Βουλής μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου για τη "λίστα Βαρουφάκη".

Η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, όπου συζητήθηκαν τα μέτρα που θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα με τους δανειστές η λεγόμενη (πια) και "λίστα Βαρουφάκη", κάθε άλλο παρά ήρεμη και εύκολη ήταν.

Οι αντιδράσεις πολλές, κυριότερη εκείνη του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο υπουργός Περιβάλλοντος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και μίλησε για αντιδράσεις μέσα σοτ κυβερνητικό συμβούλιο.

Μια φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος δείχνει πως ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης ανέλαβε το ρόλο του... πυροσβέστη και επιχείρησε να κάμψει στις αντιδράσεις και τις αντιστάσεις του κ. Λαφαζάνη.

Ο φωτογραφικός φακός τους "έπιασε" να συζητούν σε ένα απόμενο τραπέζι του καφενείου της Βουλής. Το τι συζητούσαν μάλλον δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Άλλοι όλοι μπορούμε να φανταστούμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου