Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Σκέψεις για πρωινή κίνηση - έκπληξη Τσίπρα! - Διαβάστε τις εξελίξεις...



Αμέσως μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ, στο στενό επιτελείο του Αλ. Τσίπρα συζητήθηκε –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr - το ενδεχόμενο να γίνει σήμερα το πρωί, πριν ξεκινήσουν στη Βουλή οι διαδικασίες για την ψήφιση της συμφωνίας με τους δανειστές και τα προαπαιτούμενα, μια αιφνιδιαστική κίνηση-έκπληξη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται εφόσον και στην πρωινή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου ληφθεί οριστική απόφαση, αυτή η κίνηση να είναι ένας μίνι ανασχηματισμός.
Δηλαδή η αντικατάσταση ενός μόνο ή δύο υπουργών από αυτούς οι οποίοι έχουν εκφράσει δημόσια τη διαφωνία τους με την πολιτική του Αλ. Τσίπρα.
Ίσως να γίνει η αντικατάσταση του Δημ. Στρατούλη, αφού υπάρχει η εκτίμηση πως θα είναι παράδοξο να πάει η κυβέρνηση στη Βουλή με ένα εκ των συναρμόδιων υπουργών, αυτόν των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, να πρόκειται να καταψηφίσει το νομοσχέδιο!
Δεν είναι σίγουρο, αν αυτό πρόκειται να συμπαρασύρει σε ένα ευρύτερο ανασχηματισμό ή αν αυτό θα γίνει τελικά αύριο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.
Επίσης στην ίδια σύσκεψη αργά χτες βράδυ στο επιτελείο του πρωθυπουργού εκφράστηκε η αισιοδοξία, ότι τελικά θα μειωθούν οι αρνητικές ψήφοι, ενώ εκτιμήθηκε ως πάρα πολύ θετική η συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ.
Και φαίνεται πως επενδύουν και στην απήχηση της συνέντευξης, ώστε να περιοριστούν όσο γίνεται οι διαρροές...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου