Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Προφυλακίστηκε η «μαύρη χήρα» του καπετάνιου

 

 

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

 

Δεν υπέγραψε την απολογία της - Την χαρακτήρισε προϊόν ψυχολογικής πίεσης επί 21 ώρες - Η αστυνομία αντιτείνει ότι την εξέταζε μόλις τέσσερις ώρες - Οι δικηγόροι της ζητούν αναπαράσταση

Στη φυλακή οδηγείται η 38χρονη «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη που σκότωσε το σύζυγο της Θανάση Λάμπρου, στις 8 Δεκεμβρίου 2014, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.Μετά την απολογία της, η συζυγοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν παρούσα στο χώρο του εγκλήματος.

Μάλιστα, η «μαύρη χήρα» υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση, καθώς επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Η Βούλγαρη πάντως δεν υπέγραψε την απολογία της.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή της, κ. Ρομποτής Σπύρος πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία η ανάκριση κράτησε τέσσερις ώρες.

«Να φάει ισόβια. Έφαγε το παιδί μου. Σίγουρα είχε συνεργό» είπε ο πατέρας του θύματος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η συζυγοκτόνος  τούς απείλησε ότι δεν θα ξαναδουν το εγγόνι τους.

Στο μεταξύ, όπως ζήτησαν οι δικηγόροι της οικογένειας του θύματος κκ. Γεώργιος Γεωργόπουλος και Αλέξης Κούγιας, θα υποβληθεί στον τακτικό ανακριτή Ναυπλίου αίτηση αναπαραστάσεως του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου