Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Happy Day: Τίτλοι τέλους με χαμόγελο και αισιοδοξία!



«Εμείς θα ξεκινάμε με χαμόγελο, καλή διάθεση κι ένα παράθυρο γεμάτο φως που θα ανοίγει μόνο για εσάς»!


Με όλους τους συντελεστές που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες να μπαίνουν στο πλατό, έριξε αυλαία για το καλοκαίρι το Happy Day. Μια από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές της σεζόν που πέρασε, μας αποχαιρέτησε με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Κανείς δεν ήξερε όταν ξεκινούσαμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το στοίχημα που λεγόταν Happy Day. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε σας που κάθε πρωί μας δείχνατε τόσο έμπρακτα και αληθινά την αγάπη σας και σας υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα βάλουμε τα δυνατά μας. Ασχέτως επικαιρότητας, εμείς θα ξεκινάμε με χαμόγελο, καλή διάθεση κι ένα παράθυρο γεμάτο φως που θα ανοίγει μόνο για εσάς! Καλό καλοκαίρι»!

Ελένη Τσολάκη

«Καλό καλοκαίρι! Ελπίζουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας του χρόνου. Μεγάλο ευχαριστώ! Γερά δυνατά και με χαμόγελο! Όλα τα καλά θα έρθουν»!

Δημήτρης Παπανώτας 

«Δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα για να περάσετε καλά το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Δίπλα μας υπάρχει μια παραλία, υπάρχει πολύ αγάπη, φίλοι, ωραία κορίτσια, ωραία αγόρια».

Κώστας Φραγκολιάς

«Σε ενάμιση μήνα θα τα πούμε! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Χαμόγελα παιδιά και αγάπη γιατί μας έχουν στερήσει τα φράγκα στην τσέπη, όχι τα συναισθήματα».




δες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου