Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Λιάγκας - Σκορδά: Στην κορυφή της τηλεθέασης στην πρεμιέρα



Ποιες εκπομπές επηρεάστηκαν από την επιστροφή του ζεύγους; Οι μετρήσεις τηλεθέασης αναλυτικά...



Με έναρξη τύπου Bollywood, πολλά χαμόγελα, νέα πρόσωπα, στιγμές έντονου ενθουσιασμού αλλά και στιγμές αμηχανίας, έξυπνες ατάκες αλλά και ...καρφάκια, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του "Πρωινό" επέστρεψαν στις οθόνες μας για μια ακόμα σεζόν. Διατηρώντας το γνωστό concept που τους χάρισε την πρωτιά τα 5 προηγούμενα χρόνια, ο Γιώργος και η Φαίη δεν δυσκολεύτηκαν να σκαρφαλώσουν από το πρώτο λεπτό στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen και να παραμείνουν εκεί για τρεις ώρες.

Το "Πρωινό" σε μια ...ισοπεδωτική πορεία τηλεθέασης στην πρεμιέρα σημείωσε ποσοστό στο γενικό σύνολο 33,7% και στο δυναμικό κοινό 35,4%. Από τις 10:30 έως τις 12:00 εντοπίζεται το πιο δυνατό κομμάτι της εκπομπής με την τηλεθέαση να αγγίζει ακόμα και το 41,3%.

Καμία εκπομπή σε κανένα κανάλι μεταξύ 10:00 - 13:00 δεν "απείλησε" την πρωτιά του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, ούτε καν πλησίασε την τηλεθέαση του Γιώργου και της Φαίης. Πόπη Τσαπανίδου, Σπύρος Χαριτάτος και Άννα Μπουσδούκου μετρούν απώλειες με τα ποσοστά τους να είναι αντίστοιχα 7,1% - 9,5% - 8%.

Αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί το παζλ του ανταγωνισμού στη ζώνη 10:00 - 13:00 είναι η είσοδος της Ντορέττας Παπαδημητρίου την επόμενη εβδομάδα. Άραγε... πόσο θα μπορέσει να χαμηλώσει τα 40άρια του ζεύγους η Ντορέττα;

Γιώργος Σκρομπόλας


zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου