Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τούρκος καναλάρχης: Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά




Συνέντευξη του Ατζούν Ιλίτζαλι


«Συναντήθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα, εκείνος μου υπέδειξε τον διαγωνισμό», αναφέρει σε συνέντευξή του -Δηλώνει φιλέλληνας και πως εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία 

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία φαίνεται πως δίνει ο Τούρκος καναλάρχης και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Ατζούν Ιλίτζαλι.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μιλά για τις επιχειρηματικές του προθέσεις αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Nαι, ισχύει το ενδιαφέρον μου», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε με έμφαση πως… εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία και ο ίδιος είναι φιλέλληνας.

«Θέλουμε να μπούμε στην ελληνική αγορά. Εμπιστεύομαι την Ελλάδα. Εμπιστεύομαι την ελληνική οικονομία δηλαδή και πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα.

Ετοιμαζόμαστε βέβαια για το διαγωνισμό, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία αυτή. Στον τηλεοπτικό τομέα έχουμε φτάσει ως εταιρία σε πολύ καλό επίπεδο και στόχος μας είναι να δείξουμε στην Ελλάδα τις ικανότητές μας», τονίζει.

Ο «Ατζούν», όπως τον ξέρουν όλοι οι Τούρκοι στη γειτονική χώρα, τόνισε στην εφημερίδα πως δεν έχει στόχο να προβάλλει ειδήσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο θα αγοράσει και επιβεβαιώνει τη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα του υπέδειξε το διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Ναι, το ξέρουν όλοι ότι συναντηθήκαμε. Βέβαια δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, δεν αναλύσαμε το θέμα, αλλά του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας. Κι εκείνος μας ανέφερε πως θα γίνει ένας διαγωνισμός με διαφάνεια και θα έχουμε δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί του, αλλά ας μη βγάλουμε διαφορετικά συμπεράσματα. Γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός να είναι αρνητικός; Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο όλο θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου