Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ ήρθαν στα χέρια σε εκδήλωση στου Ζωγράφου

 

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος


ΣΥΡΙΖΑ: «Εκτός αριστερής αντίληψης η παρεμπόδιση κομματικής μας εκδήλωσης από μέλη της ΛΑΕ»

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Ζωγράφου.

Η εκδήλωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «Αλέκα» με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και θέμα την καταπολέμηση της διαφθοράς. Ωστόσο, πριν την έναρξή της, περίπου 30 νεαροί της ΛΑΕ εισέβαλαν στο χώρο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Ακολούθησαν διαπληκτισμοί, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της νεολαίας της ΛΑΕ πιάστηκαν στα χέρια!

Μάλιστα, η κατάσταση ηρέμησε μόνο αφότου επενέβη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας, ενώ μέχρι στιγμής ο υπουργός δεν έχει φθάσει στο χώρο της εκδήλωσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Αριστερής αντίληψης η παρεμπόδιση κομματικής μας εκδήλωσης από μέλη της ΛΑΕ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει εισβολή μελών της Λαϊκή Ενότητας σε χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, με σκοπό τη ματαίωσή της και κάνει λόγο για πράξη «εκτός Αριστερής αντίληψης και ιδεολογίας».

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η παρεμπόδιση κομματικών εκδηλώσεων δεν έχει καμία σχέση με τις μαζικές κοινωνικές διεργασίες και προσιδιάζει σε πρακτικές άλλων πολιτικών χώρων, ξένων στην Αριστερά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσει να παρεμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες, ερχόμενος σε επαφή με τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου