Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Αντζελίνα Τζολί: Τα μαύρα ρούχα και ο «φύλακας άγγελος» της

 

Δείτε τις εικόνες


Όλοι ήθελαν να τη δουν από κοντά, να την αγγίξουν και να της πάρουν μια δήλωση

Οι φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα ήδη κάνουν το γύρο του πλανήτη με επίκεντρο φυσικά το τεράστιο ζήτημα των προσφύγων. Η διάσημη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, βρέθηκε λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι σχεδόν 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στη συνέχεια πήγε στον καταυλισμό προσφύγων στον Ελαιώνα.

Φυσικά, η εμφάνιση της προκάλεσε πανικό. Η ηθοποιός, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, τα οποία επιλέγει για τέτοιες περιστάσεις, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κοτσίδα. Δημοσιογράφοι, αλλά και πρόσφυγες που έτρεξαν να τη δουν από κοντά δημιούργησαν γύρο της έναν ασφυκτικό κλοιό. Όλοι ήθελαν να τη δουν από κοντά, να την αγγίξουν και να της πάρουν μια δήλωση.

Η σταρ του Χόλιγουντ, φαινόταν αρκετά ήρεμη, παρά τον πανζουρλισμό που επικρατούσε, καθώς είχε μαζί της τον «φύλακα άγγελο» της, τον σωματοφύλακα της, ο οποίος όπως βλέπετε και στις παρακάτω εικόνες, της κράταγε συνεχώς τα χέρια και την προστάτευε από τον πανικό που είχε προκαλέσει η εμφάνιση της.Στην παρακάτω εικόνα, ο σωματοφύλακας της (ο γκριζομάλλης με το χακί τζάκετ, ένα βήμα πίσω από την ηθοποιό) είναι η σκιά της, και την ακολουθεί παντού τα τελευταία χρόνια.Πριν η ηθοποιός κάνει τη δημόσια εμφάνιση της, συνάντησε, μέσα σε κοντέινερ, μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα. Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες που την περίμεναν έξω από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την είδε ξέσπασε σε κλάματα και η Τζολί τής χάιδεψε τα χέρια και αγκάλιασε το δύο μηνών ανιψάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου