Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος στην οικογένεια;



Τα λόγια που φέρεται να είπε η Φρόσω και οι μαρτυρίες...


 Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο καλός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Σπύρος Ζωίτσας που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έθεσε πολλά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις, μένοντας και εκείνος στο ποιος βρισκόταν στο τιμόνι και κάνοντας αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται μεταφέρει τα λόγια που φέρεται να είπε η Φρόσω, αλλά τις μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι είδαν κάποιοι γυναίκα στη θέση του οδηγού.
«Πολλά ακούστηκαν για το θέμα του ποιος οδηγούσε. Ακόμα και στην αρχή με το που βγήκε από το αυτοκίνητο η Φρόσω, είπε ξαφνικά σε κάποιος περαστικούς «Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελής». Αυτό δεν το κατάλαβα αν όντως ισχύει βέβαια, για ποιο λόγο το είπε. Μπορεί να το είπε η κοπέλα σαν αντίδραση του φόβου αλλά μου φαίνεται κάπως περίεργο. Όπως και άλλοι μάρτυρες είδαν ότι οδηγούσε κοπέλα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν είναι βάσιμες πληροφορίες. Ακούστηκε και αυτό το ενδεχόμενο. Όλα θα φανούν μετά τα πορίσματα που θα βγάλουν όλοι μαζί. Από την άλλη και ο Παντελής να οδηγούσε με το πρώτο χτύπημα πιστεύω κάποια αντίδραση θα είχε. Το αμάξι δεν είχε καμία αντίδραση.

Κάποιες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι βρέθηκε εγκλωβισμένος στο κάθισμα του οδηγού. Στην αρχή που είπαν ότι έπεσε πάνω να σώσει την κοπέλα, είναι αδύνατον να βγει η κοπέλα πάνω από το σώμα του. Λόγω σωματότυπου και όταν έχει χτυπήσει άσχημα είναι σχεδόν διπλό το βάρος» λέει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Ζωίτσας.

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου