Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Συνέλαβαν γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Αμερική. Τι συνέβη;



Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε μπελάδες με τον Νόμο στην Αμερική. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας που μόλις κυκλοφόρησε, οι Αρχές τη συνέλαβαν και έμεινε είκοσι ώρες στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Η ίδια ήταν καλεσμένη ενός συλλόγως ομογενών και θα τραγουδούσε αφιλοκερδώς στην εκδήλωσή του. «Τραγουδίστρια στη φυλακή» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος, κατά το οποίο συνελήφθη γιατί δεν κατάφερε να πείσει τις Αρχές ότι βρέθηκε στην Αμερική για διακοπές και όχι για δουλειά -ο σύλλογος είχε διαφημίσει την εμφάνισή της.
Ένας αστυνομικός της ζήτησε να καταθέσει ένορκα, ενώ εκείνη, εξαντλημένη από την κούραση, έφερε αντιρρήσεις, κατόπιν της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και την έκλεισαν στα κρατητήρια. Είκοσι ώρες μετά επέστρεψε στη χώρα μας.
Η ίδια όμως δήλωσε: «Αναλήθειες είναι ο τίτλος της εφημερίδας Freddo. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, έτσι πώς γράφτηκε δηλαδή». Και κατόπιν Η Νάσια Κονιτοπούλου πρόσθεσε: «Δεν έχει καμία σχέση ο τίτλος που μπήκε με αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα. Η δημοσιογράφος έγραψε ακριβώς αυτά που της είπα, αλλά ο τίτλος, που δεν ξέρω ποιος τον έβαλε, δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο. Θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω ένα εξώδικο αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι καταστάσεις και οι διαδικασίες, γι’ αυτό και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ο τίτλος είναι ατυχής. Και το λέω αυτό όσο πιο κομψά μπορώ», δήλωσε η Νάσια Κονιτοπούλου της γνωστής μουσικής οικογένειας στο iapopsi
Νάσια Κονιτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου