Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Κανάλι που βράζει ο ΣΚΑΪ – Η επιστροφή μυστήριο!




Τη φετινή σεζόν ο ΣΚΑΪ όχι μόνο κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης, αλλά προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που αναγκάστηκαν να… αλλάξουν τις «ηγετικές πυραμίδες» τους!


Ωστόσο τα όσα μαθαίνω από έγκυρες «πηγές» προκαλούν έκπληξη καθώς παρά την πετυχημένη «ομάδα» του σταθμού του Φαλήρου από την οποία ξαφνικά και χωρίς κανείς να το περιμένει οδηγήθηκε στην κορυφή, ετοιμάζονται αλλαγές με πολλούς να υποστηρίζουν ότι είναι ένα… κανάλι που βράζει!
Κι αυτό φαίνεται να προκαλείται από επιστροφή στελέχους, η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει… αλλά και πρόκειται να συμβεί στο σταθμό.
Ας πάρω όμως τις… έγκυρες πληροφορίες από την αρχή.
Στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι δύο από τους τέσσερις πλειοδότες ήταν ο ΣΚΑΪ και η εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην… τηλεοπτική πιάτσα μάλιστα προκλήθηκε τεράστια εντύπωση καθώς το τηλεοπτικό εγχείρημα του επιχειρηματία ανέλαβε η Εύη Κουτσαυτάκη η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες «πηγές» είναι θέμα… λεπτομερειών το να επιστρέψει στο σταθμό του Φαλήρου, αναλαμβάνοντας πάλι ηγετικό ρόλο στη λειτουργία του. Κάτι που όμως φαίνεται ότι θα προκαλέσει αλλαγές, καθώς ανώτατα στελέχη θεωρούν ότι δεν μπορούν μετά την αποχώρησή της να δεχτούν την επιστροφή της και να συνεργαστούν μαζί της, έστω κι αν αυτή είναι απόφαση της ιδιοκτησίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες «πηγές» εκτιμάται ότι μετά από την «επιστροφή» της θα υπάρξουν αποχωρήσεις ανώτατων στελεχών του σταθμού και μάλιστα -όπως λέγεται χαρακτηριστικά στα γραφεία- «αυτών που ίδρωσαν τη φανέλα» για να πρωταγωνιστήσει ο σταθμός του Φαλήρου τη φετινή σεζόν. Η είδηση λοιπόν της επιστροφής και πού αποσκοπεί έχει «γεννήσει» πολλά ερωτήματα για το τι ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΚΑΪ την καινούργια σεζόν και μάλιστα ενώ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και συνεχείς συνεννοήσεις η συνεργασία και «συγκατοίκηση» με το STAR.
Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι αν πραγματοποιηθούν οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ είναι σίγουρο ότι θα προκληθούν κι αλλαγές… ντόμινο σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που κανείς δεν τις περιμένει…!
Έτσι, αν και δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο μπορεί όχι μόνο να χαλάσουν συνεργασίες, αλλά και να δημιουργηθούν καινούργιες… συμμαχίες που κανείς δεν θα πιστεύει…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου