Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Survival Secrets: Ποια ονόματα κάνουν συζητήσεις για συμμετοχή και παρουσίαση;

 
 
 
Το Survival Secrets έρχεται πριν το τέλος καλοκαιριού και κρύβει πολλές εκπλήξεις.
AdTech Ad
Το Survivor ολοκληρώθηκε, αλλά οι τηλεθεατές φαίνεται πως δεν θα μείνουν χωρίς reality επιβίωσης… To φιλόδοξο εγχείρημα του Survival Secrets έρχεται στο Epsilon και μάλιστα πριν βγει το καλοκαίρι. Όλες οι λεπτομέρειες που παρουσίασε το «Φτιάξε καφέ να στα πω»…
Η τοποθεσία
Επικρατέστερα μέρη για τα γυρίσματα του που θα γίνουν σε ελληνικό έδαφος είναι τέσσερα. Με φυσική ομορφιά, αλλά και δυσκολίες, τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια, το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου, το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης και η παραλία της Κουρούτας, μόλις 3 χιλιόμετρα από την Αμαλιάδα.
Οι πληροφορίες του «Φτιάξε καφέ να στα πω» θέλουν το concept να βασίζεται τόσο στις σκληρές δοκιμασίες, όσο και σε ένα πρωτότυπο τρόπο επιβίωσης. Στο ριάλιτι συμμετέχουν δύο ομάδες με δέκα παίκτες κάθε μία. Στην πρώτη ομάδα παίζουν παίκτες αναγνωρίσιμοι όχι μόνο από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος, αλλά κυρίως μέσα από το χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας από όλη την Ελλάδα.
Το έπαθλο
Όσον αφορά στο έπαθλο οι πληροφορίες της εκπομπής θέλουν να φτάνει και να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.
Η επιβίωση
Οι παίκτες καλούνται να βρίσκουν μόνοι τους το φαγητό, αλλά και τα είδη που χρειάζονται για την καθημερινότητα τους. Το αν θα φάει η ομάδα που θα χάσει, θα εξαρτάται από την ομάδα που έχει κερδίσει τα καθημερινά αγωνίσματα.
Η παρουσίαση 
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Θέμης Μάλλης, πέρασε από το μυαλό της παραγωγής η παρουσιάστρια να είναι γυναίκα, ωστόσο το ριάλιτι είναι πολύ σκληρό. Ανέφερε επίσης πως υπάρχουν κάποια ονόματα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Μίλτος Μακρίδης και ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Ποιοι παίκτες έχουν κάνει συζητήσεις;
Η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, ο πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεΐταρίδης, ο πρώην μπασκετμπολίστας Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο βετεράνος τερματοφύλακας Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αλλά και οι ηθοποιοί Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού και ο Μέμος Μπεγνής και οι τραγουδίστριες Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου και Μαριάντα Πιερίδη έχουν κάνει σύμφωνα με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» συζητήσεις για το ριάλιτι.
Ενώ το Survival Secrets λέγεται πως θα έχει και ένα ζευγάρι που θα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η Γιολάντα Διαμαντή και ο Γιώργος Σατσίδης λέγεται πως επίσης δέχτηκαν πρόταση. Ενώ έκπληξη προκαλεί το ότι σύμφωνα με την εκπομπή, πρόταση έχει γίνει και στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ, το γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου