Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Εξέλιξη βόμβα με τον βιαστή της Δάφνης: Τι βρήκαν οι Αρχές στο σπίτι που βασάνιζε την φοιτήτρια



Νέα κατηγορία για παιδική πορνογραφία απαγγέλθηκε στον 52χρονο που προφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο για αρπαγή και βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, σε ημιυπόγειο στην Δάφνη.....

Η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σχετίζεται με το υλικό από τις κάμερες και τον σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στο χώρο του 52χρονου, όπου, σύμφωνα με τις κατηγορίες για τις οποίες προφυλακίστηκε, κρατούσε παράνομα, βίασε και βασάνισε την φοιτήτρια. Στο επίμαχο κατασχεθέν υλικό, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.


 Ο κατηγορούμενος πρόκειται να απολογηθεί την Πέμπτη στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς σήμερα που είχε κληθεί σε απολογία ζήτησε και πήρε προθεσμία.
Η υπόθεση με τον βιασμό της φοιτήτριας εξιχνιάστηκε στις αρχές του περασμένου Μαϊου όταν αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της 22χρονης, εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης όπου την βρήκαν δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.
Ο 52χρονος στην απολογία που είχε δώσει τότε στην ανακρίτρια, είχε υποστηρίξει ότι όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα ήταν με την συναίνεση της φοιτήτριας.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου