Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σπάει τη σιωπή του ο Δώρος Παναγίδης: «Δεν επιστρέφουμε! Μας άφησαν απλήρωτους!» [vid]

Η απουσία του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το “Power of Love” προκάλεσε ταραχή στους fans του παιχνιδιού, οι οποίοι εδώ και μέρες περιμένουν να μάθουν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη στο ζευγάρι.

Τις προάλλες μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες, πως ο Δώρος και η Αθηνά θα πρέπει να επιστρέψουν στο “Power of Love” μέσα σε μία εβδομάδα, εάν θέλουν πράγματι να συνεχίσουν στο παιχνίδι και οι παίκτες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι θα κληθούν να ψηφίσουν την επιστροφή ή όχι του ζευγαριού.


Σήμερα, ο Δώρος Παναγίδης θέλωντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποφάσισε με ένα live από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με την αποχώρηση του ίδιου και της Αθηνάς από το παιχνίδι.

Μέσα από το βίντεο ο Δώρος Παναγίδης εμφανίζεται χαλαρός στην βεράντα του σπιτιού του στην Κύπρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», συνεχίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα πέρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Όσο για το που βρίσκεται η Αθηνά, ο Δώρος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως την περιμένει να φθάσει σήμερα το απόγευμα (10/5) στην Κύπρο, προκείμενου να μιλήσουν και μαζί σε επόμενο live που θα κάνουν στα social media.

Δείτε όλοκληρο το βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης:

δες το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου