Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Θήβα: Αυτός είναι ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες (pics)



Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 64χρονου γιατρού που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 64χρονου ημεδαπού, που συνελήφθη την 23-04-2019 στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.
Πρόκειται για τον:
ΖΕΪΝΕΝΤΙΝ ΑΜΠΝΤΕΛΓΑΝΙ του ΑΜΠΝΤΕΛΚΑΝΤΕΡ και της ΣΟΥΜΠΧΙΑ, γεν. 06-10-1955
paidiatros-aselgeia2.jpg
01
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για (α) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (β) αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι και τα δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, (γ) κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, από ιατρό που παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανήλικες, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και (δ) αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, κατ’ εξακολούθηση.

Στη φυλακή ο 64χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο παιδίατρος πήρε χθες Μεγάλη Πέμπτη το δρόμο για τη φυλακή. Την αρχή των αποκαλύψεων για τη δράση του έκανε μία 8χρονη, ενώ ακολούθησε ντόμινο αποκαλύψεων, με μια ενήλικη να αποκαλύπτει τα όσα έζησε στα χέρια του γιατρού όταν ήταν παιδάκι.
Μετά και την δεύτερη καταγγελία, ο γιατρός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου