Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο περίεργος θάνατος του 18χρονου – Συγκλονιστικές οι εξελίξεις



«Μάνα έρχομαι, φτιάξε καφέ»....

Έχασε τον 18χρονο γιο της το 2015. Το παιδί βρέθηκε νεκρό σε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος και πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών. Ωστόσο, οι γονείς του Γρηγόρη δεν έχασαν στιγμή την πίστη τους και συνέχισαν τις έρευνες με σκοπό να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του γιου τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» την άτυχη μητέρα…

Η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Παναγοπούλου, αποκάλυψε ότι μέσω της δημοσίευσης της υπόθεσης βρέθηκε ουσιώδης μάρτυρας, οποίος κατέθεσε ότι εκείνη την μέρα είδε να πλησιάζουν τον Γρηγόρη στη στάση λεωφορείου, όπου βρισκόταν, τέσσερις άνθρωποι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, οι οποίοι τον ανάγκασαν να πάρει τη μητέρα του τηλέφωνο και να της πει «Μάνα έρχομαι, φτιάξε καφέ». Έπειτα του έδωσαν ένα χάπι και τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς την θέλησή του. Ο Γρηγόρης δεν ήπιε ποτέ αυτόν τον καφέ με την μητέρα του, καθώς λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρός.

Η οικογένεια μαζί με την δικηγόρο της οικογένειας άνοιξαν τον υπολογιστή του άτυχου Γρηγόρη και διαπίστωσαν ότι ο 18χρονος δεχόταν απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συγκεκριμένο άνθρωπο. Ο άνθρωπος που έστελνε τα μηνύματα ανακρίνεται, αφού, σύμφωνα με την κ. Παναγοπούλου, μιλάμε για θανατηφόρα διακίνηση ναρκωτικών άρα οι αρχές ψάχνουν ποιοι χορήγησαν σε αυτό το παιδί τις ναρκωτικές ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου