Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Σάλος με το «Πλοίο των Βασανιστηρίων»: Όργια και μαστίγια (pics)



Ένα πλοίο διαφορετικό από όλα τα άλλα αναχώρησε από το Φριντριχσάφεν της νότιας Γερμανίας, για μια κρουαζιέρα στη λίμνη της Κωνσταντίας....
Στο πλοίο αυτό το προσωπικό δεν πρόκειται να σου ευχηθεί ποτέ «ευχάριστη διαμονή» αφού σκοπός του ταξιδιού είναι οι συμμετέχοντες της κρουαζιέρας να… πονέσουν και να βασανιστούν!
Ο λόγος για το «Torture Ship» (Πλοίο των Βασανιστηρίων), διάσημο στους κύκλους των φετιχιστών, οι οποίοι κάθε χρόνο φορούν τα ευφάνταστα κοστούμια τους και επιβιβάζονται στα πλοίο με στόχο να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜE η… εκδήλωση φέτος «χτυπήθηκε» από τον καύσωνα με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι μικρή.

Όπως κάθε χρόνο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο λιμάνι για να... χαζέψουν τους μεταμφιεσμένους - και βαριά μακιγιαρισμένους - φετιχιστές, οι οποίοι φέτος ασφυκτιούσαν μέσα στις στολές τους λόγω καύσωνα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φεστιβάλ «Torture Ship» είναι το μεγαλύτερο BDSM πάρτι πάνω σε πλοίο.
Δείτε την gallery:
torture1.PNG
01
Ένα πλοίο διαφορετικό από όλα τα άλλα αναχώρησε από το Φριντριχσάφεν της νότιας Γερμανίας, για μια κρουαζιέρα στην λίμνη της Κωνσταντίας.Πηγή: twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου