Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Πετρούπολη: «Είμαι παντρεμένη, άφησε με» - Υπό την απειλή όπλου ο βιασμός της 28χρονης σε μπαρ

 




Οι δύο άντρες την ακολούθησαν, όταν πήγε στην τουαλέτα - Όπως προκύπτει από την περιγραφή που έδωσε στις Αρχές, είναι Ρομά


Φως στα αιτία που οδήγησαν στον βιασμό της 28χρονης στην Πετρούπολη προσπαθεί να ρίξει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη.....
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα στο μπαρ «Σφαίρα» στην Πετρούπολη, με πρωταγωνιστές δυο ένοπλους πελάτες, οι οποίοι, σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, την παρενοχλούσαν για αρκετή ώρα μέσα στο μαγαζί, ενώ στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι την βίασαν διαδοχικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, είχε πάει με μια φίλη της να διασκεδάσουν στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπου βρίσκονταν και οι δύο ένοπλοι άντρες. Βάσει της περιγραφής που έδωσε, είναι Ρομά.

Η 28χρονη κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και την ακολούθησε ένας εξ αυτών. Η γυναίκα του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί, γιατί είναι παντρεμένη, όμως εκείνος, με την απειλή όπλου, την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε η 28χρονη, βγαίνοντας ο βιαστής της από τις τουαλέτες, εισήλθε ο δεύτερος άνδρας, που πιθανόν να ειδοποιήθηκε από τον πρώτο. Κι εκείνος με την απειλή όπλου την βίασε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί έξω από το μαγαζί σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να φύγουν.

Την εντόπισε ένας διερχόμενος, ο οποίος την βοήθησε να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρουπόλεως, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Είναι σε εξέλιξη η εξέταση της 28χρονης από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα.

πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου