Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Survivor: Με διάσειση η Μελίνα Μεταξά στο νοσοκομείο




 Όλα τα νεότερα για την υγεία της παίκτρια του Survivor All Star....

Σοκ προκάλεσε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους συμπαίκτες της, η Μελίνα Μεταξά η οποία και έχασε απρόσμενα τις αισθήσεις της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η παίκτρια της μπλε ομάδας να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με την ιατρική υποστήριξη των ανθρώπων από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το βράδυ του Σαββάτου, ο πατέρας της παίκτριας του Survivor All Star επέλεξε να γνωστοποιήσει την επικοινωνία που είχε πριν λίγες ώρες με την παραγωγή του παιχνιδιού. Έτσι, πλέον, γνωρίζουμε πως η Μελίνα Μεταξά βρίσκεται με διάσειση

«Αγαπητοί μου φίλοι, μόλις με καθησύχασαν από την παραγωγή ότι η Μελίνα είχε διάσειση και έτυχε της ανάλογης φαρμακευτικής αγωγής και πάει καλά. Μου τόνισαν ότι δεν κινδυνεύει και θα προσπαθήσουν να ενημερώνουν έγκαιρα» τονίζει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μεταξάς για την δυναμική παίκτρια των Μαχητών στο Survivor All Sar.



«Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου, όσο και της οικογένειάς μου για την έγνοια που δείξατε προς εμάς και το παιδί μας, με αφορμή τον τελευταίο της τραυματισμό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου