Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ανατροπή στα προγνωστικά της Eurovision λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!



Σε ποια θέση βάζουν Ελλάδα και Κύπρο, ποιόν χρίζουν νικητή!

Καταρχάς ξεκινάμε με μια είδηση που μόλις ήρθε στο MAD! Οι δημοσιογράφοι του press center ψήφισαν την Μαρία – Έλενα Κυριάκου σαν τη δεύτερη πιο καλοντυμένη της διοργάνωσης μετά την Νορβηγία! Σημαντικό, δεδομένου ότι ως γνωστόν, η Eurovision δεν είναι μόνο τραγούδι, αλλά ένα σύνολο πραγμάτων!
image
Το ότι ο αποψινός τελικός της Eurovision είναι ο πιο αμφίρροπος των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά, λίγες ώρες πριν ανάψουν τα φώτα στο «Wiener Stadhalle» της Βιέννης.
Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τον διαγωνισμό!
Πάμε να τις δούμε:
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, για την Κύπρο, με τον Γιάννη Καραγιάννη και το «One Thing I Should Have Done», τα προγνωστικά δείχνουν τις θέσεις 17 – 18.
karagiannisfoto1-614x377-614x250
 ,


Τώρα, η Ελλάδα, με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath», θα βρεθεί πιθανότατα από την 16η θέση και κάτω της κατάταξης, ενώ δεύτερο σε απόδοση έρχεται το σενάριο που μας θέλει μεταξύ 11ης και 15ης θέσης.



marialean-614x378-614x250

Η ανατροπή έρχεται στις προβλέψεις για το νικητή: η Σουηδία εξακολουθεί να έχει μικρό προβάδισμα, ωστόσο, η Ρωσία πέρασε στη δεύτερη θέση των φαβορί, εκτοπίζοντας την Ιταλία στην τρίτη.
«Μάχη» για την τέταρτη θέση δίνουν το Βέλγιο και η Αυστραλία, ενώ το πάλαι ποτέ φαβορί Εσθονία φιγουράρει στην έκτη θέση. Την κορυφαία δεκάδα της 60ης Eurovision εκτιμάται πως θα συμπληρώσουν οι Σερβία, Νορβηγία, Λετονία και Αζερμπαϊτζάν.
Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα αρχίσει στις 22:00, ενώ ο νικητής θα γίνει γνωστός περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, οπότε θα δούμε κατά πόσο τα προγνωστικά έπεσαν «μέσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου