Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Καλαμάτα: Βρέθηκε νεκρός ο δημοσιογράφος Χάρης Χαραλαμπόπουλος

 

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου!


Κατέρρευσε η αδερφή του δημοσιογράφου όταν μπήκε στο σπίτι - Ιατροδικαστής καλείται να λύσει το μυστήριο...

Νεκρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, επί της οδού Θεμιστοκλέους, o 52χρονος δημοσιογράφος της εφημερίδας ''Θάρρος'' Χάρης Χαραλαμπόπουλος. Ο δημοσιογράφος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί και δεν  απαντούσε στα επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματα από συναδέλφους και οικείους. Στις 15.00 μετά το μεσημέρι, με κλειδιά της αδερφής του και παρουσία ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμάτας, καθώς και της ιδιοκτήτριας του «Θάρρους», Άντας Αποστολάκη, η πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε και ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός.
Για τις συνθήκες θανάτου όλοι περιμένουν τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής που θα διενεργηθεί από ιατροδικαστή. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ο Χ. Χαραλαμπόπουλος, που ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων, εργαζόταν στην εφημερίδα «Θάρρος», ενώ είχε εργαστεί στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Καλαμάτας της ΕΡΤ και σε ιδιωτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό, στα πρώτα βήματά του στη δημοσιογραφία. Η κηδεία του θα γίνει στις 11.30 το πρωί της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Νεκροταφείου Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου