Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Τζώνης Καλημέρης: Γι' αυτό ο ΑΝΤ1 απαγόρευσε την αναπαραγωγή πλάνων του από άλλα κανάλια«Όταν το "Ράδιο Αρβύλα" κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει».


 διαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα δηλώνει ο Τζώνης Καλημέρης στο "Βήμα της Κυριακής", σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο ΑΝΤ1 αποφάσισε πριν από μερικές μέρες να στείλει επιστολή με την οποία δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων των εκπομπών του δίχως άδεια.

Ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, αναφέρει:
«Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρερς υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους.
Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές "Ράδιο Αρβύλα" και "Όλα". Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.
Ως ΑΝΤ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το "Ράδιο Αρβύλα" κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου