Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

Παντελίδης: Νέες μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα - «Οδηγούσε η Φρόσω, όχι Παντελής»

 

 

Σε σύγκρουση έρχεται το πόρισμα της Τροχαίας με τις καταθέσεις των ανδρών

Δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα στη Γλυφάδα και φαίνεται πώς ήταν και τα τελευταία που συνομίλησαν με τον 32χρονο τραγουδιστή πριν το τραγικό δυστύχημα, έδωσαν κατάθεση στην Τροχαία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Nassos Blog», δύο άνδρες οι οποίοι ήταν και φίλοι του Παντελή Παντελίδη και των δύο γυναικών που επέβαιναν στο όχημα το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, κατέθεσαν στην Τροχαία.

AdTech Ad
Οι δύο άνδρες ήταν στο σπίτι στη Γλυφάδα το βράδυ πριν το τραγικό δυστύχημα και φαίνεται πώς ήταν και οι τελευταίοι που είδαν τον 32χρονο λαϊκό τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, είδαν τον Παντελή Παντελίδη σε πολύ άσχημη κατάσταση από το πολύ ποτό και του πρότειναν να μην οδηγήσει. Μάλιστα, άκουσαν πώς το τζιπ θα το οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου, κάτι που έκανε και άλλες φορές όταν ο Παντελίδης δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.


Η συνομιλία σύμφωνα με το «Nassos Blog» ήταν η εξής:


Μάρτυρας: Καλύτερα να μην οδηγήσει ο Παντελής. Ας πάρει το αυτοκίνητο η Φρόσω.
Φρόσω Κυριάκου: Ναι εγώ θα οδηγήσω

Αυτές οι καταθέσεις έρχονται σε σύγκρουση με το πόρισμα της Τροχαίας το οποίο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οδηγός του τζιπ ήταν ο 32χρονος. Επίσης, να θυμίσουμε πως σύμφωνα και με το πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στο τιμόνι βρέθηκαν αποτυπώματα και κηλίδες αίματος του Παντελή Παντελίδη και άλλων προσώπων, που όμως δεν ταχτοποιούνται στις Φρόσω Κυριάκου και Μυρσίνη Αρναούτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου