Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τηλεθέαση X Factor: Ονειρεμένα ποσοστά για τον ΣΚΑΪ στο 1ο live!



Θρίαμβος για το κανάλι του Φαλήρου! Μονοψήφια ποσοστά για τα υπόλοιπα κανάλια! Μόνο η Αγγελική Νικολούλη επιβίωσε...


 Πέρασε σαν τυφώνας, τα σάρωσε όλα και σήμερα το πρωί τέσσερα κανάλια μετρούν απώλειες και ένα ανοίγει τη μια σαμπάνια μετά την άλλη! Γιατί εδώ που τα λέμε, 45άρια στην prime time ζώνη του, ούτε που τα 'χε ξαναδεί ο ΣΚΑΪ, ούτε που τα είχε φανταστεί! Το 1ο live του X Factor χτύπησε κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen, έστειλε τον ΣΚΑΪ κατευθείαν στην κορυφή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία των στελεχών του καναλιού.

Ένα καλοστημένο show, εντελώς ανανεωμένο, σημερινό, εντυπωσιακό, με όλη τη νέα τεχνολογία στη διάθεσή του, φρέσκες φωνές, νέα πρόσωπα... Ο ΣΚΑΪ πήρε το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα ρίσκο, πόνταρε πολλά και το αποτέλεσμα υπερκάλυψε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις του. Το X Factor αποτίναξε ότι παλιό μπορεί να κουβαλούσε ο τίτλος του, κατάφερε να διαγράψει από τη μνήμη μας τους πρώτους τρεις κύκλους και να μας συστηθεί από την αρχή. Ακόμα και το δημοφιλές "The Voice", χθες το βράδυ ξεπεράστηκε.



Οι τηλεθεατές επιβράβευσαν το αποτέλεσμα και χάρισαν στον σταθμό, απλόχερα, μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος για το 1ο live του X Factor ήταν 29,5% στο γενικό και 36,8% στο δυναμικό κοινό. Αν αναλογιστεί κανείς τη συνολική δυναμική του ΣΚΑΪ, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι πρόκειται για απόλυτη επιτυχία. Για περισσότερο από δύο ώρες τα ποσοστά κινήθηκαν πάνω από το 40% και άγγιξαν ακόμα και το 44,6%!

Την ίδια ώρα, τα υπόλοιπα κανάλια "έσβηναν" από τον τηλεοπτικό χάρτη, με μοναδική εξαίρεση τον Alpha. Η "πληγωμένη" Αγγελική Νικολούλη είδε τα ποσοστά του "Φως στο τούνελ" να περιορίζονται περίπου στο 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου