Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αλήθεια για την κόντρα τουςΤι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές;


 Μεγάλη έκταση έχει πάρει η κόντρα μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία συνεχίζεται με καρφιά και υποννοούμενα μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη, ο παλιός του φίλος Αντώνης τον ...έσφαξε με το βαμβάκι.

Αντώνης Κανάκης κατά Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Κάνουμε τον σκοταδισμό late night show»!

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη: «Ο Γρηγόρης δεν είναι θυμωμένος, είναι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί τον θεωρούσε αδερφό του τον Αντώνη Κανάκη. Το παράπονό του είναι... "ρε φίλε, πάρε ένα τηλέφωνο"...», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Στις φήμες ότι η κόντρα τους έχει να κάνει με κάποια οικονομική διένεξη, η Σάσα σημείωσε: «Η λογική λέει ότι κάτι έχει συμβεί, εγώ έμαθα ότι δεν υπάρχει τίποτα».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, τόνισε τα εξής: «Εγώ ξέρω ότι κοινοί γνωστοί έχουν συμβουλέυσει και τους δύο να μιλήσουν στο τηλέφωνο για να το λύσουν. Προς το παρόν δεν έχουνε μιλήσει».


δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου